Welkom bij AVP Doetinchem. Wij bieden Generalistische Basis GGZ (GB-GGZ) voor mensen met diverse psychische problemen of klachten. Onze werkwijze is volgens de meest recente wetenschappelijk onderbouwde methoden (“evidence based”) dan wel “best practice based”.

Ook kunt u bij ons terecht voor Coaching. Coaching is gericht op aanleren/versterken van vaardigheden en het functioneren bij mensen zonder psychische problematiek.

AVP Doetinchem is een dependance van Alberts Veenhuis & Pul psychologenpraktijk (gevestigd te Wijchen sinds 2009). Uw behandelaar in Doetinchem is Marc Veenhuis.

drs. M.W. (Marc) Veenhuis
GZ-psycholoog (BIG nr. 69065572825)
eerstelijnspsycholoog NIP
cognitief gedragstherapeut VGCT
registerpsycholoog NIP | Arbeid&Organisatie

U kunt op de volgende manieren contact opnemen met AVP Doetinchem:

►Telefoon: via het nummer van onze hoofdlocatie 024 64 222 44. Kies vervolgens in het keuzemenu Optie 3 Marc Veenhuis.
We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:00 uur. Tijdens therapiesessies wordt de telefoon doorgaans niet opgenomen en krijgt u de voicemail; wij vragen uw begrip hiervoor. Wanneer u uw naam en telefoonnummer in spreekt, wordt u op dezelfde dag teruggebeld.

►E-mail: info@avpdoetinchem.nl . Indien u uw naam en telefoonnummer vermeldt, nemen we binnen 24 uur contact met u op.

►Locatie AVP Doetinchem: In verband met renovatie van de oude locatie is onze locatie per september 2021: Edisonstraat 84 te Doetinchem, kamer 2.12 (eerste verdieping). Wachtruimte: eerste verdieping. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer of per auto; er is ruime parkeergelegenheid. NB: er is geen lift aanwezig.
Let op: de toegang vanaf de Energieweg is geblokkeerd ivm de verkeersveiligheid. U kunt omrijden via de aangegeven borden en via de Liemersweg het bedrijventerrein op. Vertrek kan wel via de Energieweg.